Online doneren

Wij zouden zo dankbaar zijn als u ons werk wilt ondersteunen met een financiële gift. U kunt ons werk in Gods oogstvelden online ondersteunen via PayPal. Merk op dat u met deze keuze het werk van onze Duitse tak ondersteunt.
Word erbij betrokken!

Misschien bent u een van de velen die ons op de straten van Amsterdam of ergens anders ter wereld gezien hebt en zou u zich graag aan willen sluiten bij ons om het Goede Nieuws te verkondigen dat Jesjoea de Messias is, Die stierf voor onze zonden en opstond uit het graf om ons eeuwig leven te geven. Of misschien wilt u op een andere manier betrokken worden bij ons werk, neem in ieder geval contact met ons op, zodat we u meer informatie kunnen sturen.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Per bank overmaken

Mocht u ons werk financieel willen ondersteunen, dan kunt u ook via de bank een bedrag naar onze Duitse afdeling overmaken, met gebruikmaking van de volgende gegevens:

Voor het bekend maken van het Evangelie onder het Joodse volk in Nederland zijn we geheel afhankelijk van giften. Het is goed om te weten dat onze organisatie door de Belastingdienst wordt erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn daardoor aftrekbaar van de belasting. U kunt uw gift overmaken op het volgende IBAN rekeningnummer: NL48 RABO 0305 1906 79.