Onze visie

Shalom!

Wie zijn Joden voor Jezus?

Mensen vragen ons vaak wie wij zijn, hoe lang we al bestaan, en wat we doen.

Het is heel eenvoudig: we zijn Joodse mannen en vrouwen die tot de diepe overtuiging zijn gekomen dat Jezus de Messias is, ons door Mozes en de Profeten voorzegd. Wij geloven dat Hij voor onze zonden is gestorven, dat Hij uit de dood is opgestaan, en dat Hij de gift van het eeuwige leven schenkt aan ieder die op Hem vertrouwt. Dat is goed nieuws voor zowel Joden als niet-Joden!

Hoe lang bestaan we al? We zeggen dan met een glimlach: “Ongeveer twee duizend jaar”. Mensen vergeten dat al de eerste christenen Joden waren!

Wat doen we? We hebben één onweerstaanbare passie – mensen te laten weten dat de Messias gekomen is, en dat Zijn naam Jesjoea (Jezus) is. Als u al in Jesjoea gelooft: dank u voor het bezoeken van onze website! We hopen dat u bemoedigd zult worden door het nieuws, hoe God vandaag aan de dag werkt om Zijn uitverkoren volk tot Hem terug te brengen door geloof in Jezus de Messias. Ook als u nog niet in Jesjoea gelooft, bedanken we u voor het bezoeken van deze site. We hopen dat u de claims die Jesjoea over Zichzelf maakte onbevooroordeeld wil overwegen: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij.” We zouden blij zijn om van u te horen om u meer te laten weten waarom we denken dat deze claim waar is.

God zegene u!

Namens het team van Joden voor Jezus,

Avi Snyder

Jesaja 49:6

Directeur Europa